fredag den 4. september 2015

Ændring af siden hundested.info pr. 4. sept.2015

Jeg har gennem nogen tid, samtidig med vedligeholdelsen af den aktive side, også arbejdet på at gøre siden mere overskuelig, nemmere at bruge og med flere funktioner.
Hovedopgaven har været at få så mange oplysninger frem på forsiden som muligt, således at det herfra er nemmere at komme til netop det man har interesse i.

Der er ændret lidt i menu bjælken hvorved Adresser & Links samt Arrangementer er kommet ned i funktionssøjlerne i hhv. venstre og højre side, de to kan nu også kaldes direkte ved at taste event.hundested.info eller adresser.hundested.info. Samtidig er Kommentarer & Nyt vendt tilbage til menuen.

På flere sider er der ændret, rettet eller tilføjet, så de er blevet mere oplysende og brugervenlige, men specielt på siden Foto Film og Video er der ændret så det er blevet mere overskueligt.
Af andre og væsentlige rettelser kan nævnes, at jeg gerne har villet gøre noget mere for dem der af egen drift henvender sig til mig med oplysninger, det kan være om deres virksomhed eller forskellige arrangementer.

Derfor har jeg nu oprettet en BRUGERSIDE hvorfra disse kan findes separat, med hhv. oplysninger, links til egen side eller en side der er oprettet specielt til den pågældende.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar