mandag den 29. juni 2015

En week-end med fuld skrue på Hundested havn.


Medens sandskulpturfestivallen stadig bliver flittigt besøgt, får skruen en ekstra drejning torsdag, fredag, lørdag og søndag den 2. til 5. juli, når havnefesten afvikles på havnekajen.
Det starter torsdag med bankospil og fortsætter når havnepladsen åbner med alskens underholdning og løjer, se hele programmet på  http://www.hundestedhavnefest.dk/


Noget tyder på, at sommeren endelig har tænkt sig at komme til landet, så er man ikke til havnefest er der meget andet man kan nyde i Hundested, både i havnen men også i naturen i omegn en. 

Rigtig god week-end.

søndag den 21. juni 2015

Hundested.info omtalt i Halsnæs Avis Sommer udgave.



Under forsidebilledet af hundested.info har Halsnæs Avis' sommerudgave den 19 juni, omtalt siden hundested.info.
Det er bl.a. sket på baggrund af en henvendelse fra en borger der syntes at siden fortjente større opmærksomhed.
Artiklen fortæller i store træk hvad der er ideen og baggrunden for sidens opståen.
Desværre kunne overskriften give det indtryk, at siden kun var for "mindre butikker & boder", og det er på ingen måde tilfældet, alt og alle i Hundested  stort som småt, kan blive omtalt på den ene eller anden måde.
Alle former for forretninger er naturligvis selvskrevne, men også historier, oplevelser og fotos fra private personer er meget velkomne, på den måde kan der skabes en platform der på en levende, naturlig og vedkommende måde fortæller alle om Hundesteds fortræffeligheder.

Flere af de store etablerede virksomheder føler sikkert, at de bør støtte helheden, bl.a. ved at holde sig til bl.a. Oplev Halsnæs.dk hjemmeside , og selvfølgelig skal de da også det, men det kan ikke skade nogen, at man - med gratis omtale via hundested.info - også støtter lokalt, det gør man jo allerede via "Oplev Hundested" på Facebook.


tirsdag den 16. juni 2015

Hundested danser og fejrer.
Fredag den
 19, lørdag den 20 og søndag den 21.


Fredag den 19. arrangerer GDV Hundested danse for folk fra hele byen og omegn, foreningen har fået Rythm Makers (5 glade mænd i deres bedste alder) til at komme og spille op til dans.
Musik fra 60-erne, countrymusik, dansk- og svensktop. Pris 75 kroner. Møde blot op, ingen tilmelding nødvendig. Tag manden/konen under armen og kom og lyt til dejlig musik, dans hvis I har lyst.
Der sælges øl, vand, vin, kaffe og kage... velkommen til en glad aften..... hilsen G.D.V. Hundested.  


Tango i Fyrbåken på Hundested  Havn.

Lørdag den 20. er der  mulighed for at danse eller lære argentinsk tango på Hundested Havn.
Det sker i Fyrbåken, alle kan være med. Der er introduktion fra kl. 14-15 og derefter dans til kl. 17. Igen samme aften er der introduktion fra 19-20 og derefter dans til kl. 22.

Der er også Tango lørdag den 25. juli og 22 august, og det er Halsnæs Tangoforening, der inviterer til de gratis oplevelser.


Grønlandske Nationaldag Søndag den 21.
Fejringen er A
rrangeret af Aktivitetsudvalget, Torup Sogns Menighedsråd mf.  Se programmet her


Du kan læse "alt" om Hundested på www.hundested.info 

mandag den 15. juni 2015

Weekend aktiviteter i Hundested og Lynæs.

Kunsthåndværkermarkedet Beddingen trak rigtig mange til Hundested havn i weekenden.
De tre haller var godt besøg og parkeringspladserne omkring havnen godt fyldt op, hvordan mon det vil være med parkering på en sommerdag med besøgende ved stranden og et samtidigt arrangement i havnen kan man kun gisne om.

I Lynæs havde Kitesurferne travlt med at teste deres udstyr og evner i den gode vind, og den hyggelige stemning i havnen blev understreget af gæster ved Sailors Corner der sad og nød lidt at spise.


Glædeligt var det også at Thomas Ingversen havde fået åbnet sin butik igen, nu under navnet
"Hos Thomas", og der var også mange der havde fundet vej til butikken.

fredag den 12. juni 2015

Stor aktivitet på Hundested havn den 12. 13 og 14 juni. 

Allerede fredag slås dørene op til til Kunsthåndværkermarkedet Beddingen på havnen.
Ikke mindre end 53 professionelle kunsthåndværkere byder på nogle inspirerende dage i de gamle bådehaller.
Sidste års besøg af over 3.000 gæster forventes at blive overgået i år. Lørdag og søndag eftermiddag er der tre gratis workshops, hvor de besøgende børn selv kan afprøve deres kreativitet.
Man kan lære at binde blomsterkranse, lave smykker eller male træhavdyr.
Endvidere er der også musikalsk underholdning.


lørdag den 6. juni 2015

"Lynæs-købmanden" er i gang igen.

Efter nogle turbulente måneder slår Thomas Ingversen igen dørene op i butikken i Lynæs under navnet "Hos Thomas"
Torsdag den 4. juni var første dag med den tidligere så populære fællesspisning, og om lørdagene bliver der grill-arrangementer i baglokalet.

Det er positivt at der atter bliver gang i hans forretning, så kort tid efter at man har måttet konstatere at Fiskeforretningen og Deli har måtte lukke deres forretning.