søndag den 27. december 2015

Et nyt år venter forude og hvad vil det bringe, ja det kan vi kun vente og se.


Men ønsker til året har vi vel alle, nogle mere betydende end andre men alle har et ønsker om, at et eller andet vil gå i opfyldelse, det har jeg også privat, men for Hundested info siden håber jeg på noget specielt.
Mit ønske og håb er at 2016 må blive året hvor Hundested erhverv, havn, samt foreninger vil få øjnene op for de muligheder som www.hundested.info byder på for gratis promovering, hvilket dermed vil betyde at borgerne, og hvem der interesseret i det, vil få mulighed for på ét sted, at følge med i alt hvad der foregår i byen.
Det er også mit håb, at den enkelte borger selv vil deltage med oplysninger til siden, f.eks. om hændelser og med foto fra forskellige begivenheder.

Alle ønskes godt nytår.

mandag den 7. december 2015


Søg og du skal finde – fra www.hundested.info


Alle der bevæger sig på internettet kender søgefunktionen i Google, hvor man kan finde stort set alt hvad man har brug for at vide noget om.

Nu kan man også søge på hundested.info og dermed nemmere finde frem til det man ønsker, indtast hvad du søger i det blankefelt og tryk ”Søg” herpå vil der som ved Google komme forskellige forslag hvor man kan finde noget om det man har søgt på.
Finder du ikke det du søger så prøv med et andet søgeord, hvis det heller ikke giver noget resultat så håber jeg, at du vil henvende dig til mig, så vil jeg, hvis det er relevant for siden, sørge for at netop det emne også kommer med.

Jeg opdagede for nyligt at domæne navnet www.visithundested.dk  var ledigt, og da visit i forbindelse med en location, som f.eks. visithalsnaes.dk, visitnordsjaelland.com eller andre byer er almindelig kendt, købte jeg domænet og bruger det nu som indgang for, hvorfor man skal besøge Hundested, man kan selvfølgelig komme videre til www.hundested.info hvor man kan finde de mange oplysninger.