mandag den 14. november 2016


To år med Hundested Info.


Den 15. november 2014 kunne man for første gang finde Hundested.Info på Internettet, og dermed kunne man for første gang finde stort set alle de oplysninger man kunne ønske sig at vide om Hundested på ét sted.

Der har, efter en spæd start, været et stigende antal besøgende og fra umiddelbart før det første krydstogtskib ankom, til det tredje havde forladt Hundested, var der ca. 2.000 besøg på siden.

For et år siden blev siden www.visithundested.dk oprettet for dem der søger på ordet ”visit”, siden er tænkt som en appetitvækker, et sted hvor man, også på engelsk, får nogle oplysninger om Hundested som man kan få udbygget på www.hundested.info

Der er stadig mange af byens virksomheder, handlende og foreninger der kunne få endnu større gavn af siden og det kan de stadig nå endnu, for jeg har tænkt mig at vedligeholde og udbygge siden så længe jeg overhovedet kan overkomme det.

Der er i øjeblikket flere tiltag i gang for at gøre Hundested endnu mere attraktiv, et af dem går ud på at få opført et Arktisk Oplevelsescenter og Knud Rasmussen museum i havnen.
Alle venter spændt på en beslutning i byrådet på et møde i december/januar, som gerne skulle give grønt lys for at arbejde videre med projektet.